Twee nieuwe features toegevoegd aan de IBAN-Naam Check voor Bedrijven

De IBAN-Naam Check wordt door 150+ organisaties succesvol toegepast om fraude en fouten in verschillende bedrijfsprocessen te voorkomen. Denk aan het onboarden van nieuwe klanten, leveranciers en werknemers, of het uitbetalen van schades of toeslagen. Dankzij de input en feedback van onze klanten en partners blijven we dit product ontwikkelen en verbeteren. Zo zijn er twee nieuwe features toegevoegd die we graag bij jullie introduceren:

- Overstap Check; direct een melding krijgen als een klant of leverancier is overgestapt naar een andere bank waarbij het juiste, nieuwe IBAN wordt doorgegeven en in de administratie kan worden aangepast.
- KVK IBAN-Naam Check; hiermee wordt het KVK-nummer bevestigd terwijl een IBAN-Naam Check wordt uitgevoerd. Dit helpt organisaties met hun AML en KYC/KYS vereisten.

Met deze features krijg je meer inzicht in de gewenste klantgegevens en maak je jouw bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger. In de komende tijd worden er nog drie features toegevoegd  aan de IBAN-Naam Check.

 Lees meer over de nieuwe features via: https://surepay.nl/services/iban-naam-check-voor-bedrijven/