Europese
IBAN-Naam Check

Één verbinding, wereldwijd bereik

Instant Payments, PSD3 en internationalisering van fraude vragen om een pan-Europese oplossing. Plan nu een afspraak voor meer informatie.

Voorop in de strijd tegen betalingsfraude

Betalingen over de hele wereld zijn steeds meer verschoven naar digitale kanalen. Dit heeft geleid tot een sterke toename van fraudegevallen en Authorised Push Payment-fraude – waarbij fraudeurs particulieren en bedrijven verleiden om geld op de verkeerde rekeningen te storten.

De IBAN-Naam Check, is sinds 2017 live en is beschikbaar in meerdere Europese landen. Meer dan 100 banken zijn direct, of via bestaande schemes, aangesloten op SurePay. Zowel binnenlandse als Cross Border betalingen worden zo gecontroleerd. Tot nu toe hebben we al meer dan 7 miljard checks uitgevoerd.

Europese Checks voor onze portal klanten

Naast de Nederlandse IBAN-Naam Check bieden wij ook Europese checks voor Frankrijk en Italië. Dit doen we als add-on, bovenop jouw portal pakket.

De Europese add-on maakt de volgende Europese controles mogelijk:

Frankrijk:

Italië:

Wij bieden 80% dekking in Frankrijk en 70% dekking in Italië. Veel klanten ervaren al via ons portal, de voordelen van de unieke IBAN-checks die SurePay in deze landen biedt.

Meer weten over de Europese IBAN-Naam Check?

Plan een meeting met ons voor een vrijblijvend kennismaking
Download onze Europese IBAN-Naam Check brochure