Onze investeerders

SurePay wordt ondersteund door drie toonaangevende investeerders, gespecialiseerd in het internationaal opschalen van B2B SaaS-oplossingen en FinTech-bedrijven. Rabo Frontier Ventures, een strategische investeringstak van Rabobank, Connected Capital en Iris Capital ondersteunen de missie van ons bedrijf om internationale betalingsfraude te voorkomen.

Rabobank Frontier Ventures

Rabobank Frontier Ventures is een strategische investeringstak van de Rabobank die zich wereldwijd richt op innovatieve Fintech en Agtech bedrijven. Met het fonds investeert RFV direct in veelbelovende (software)bedrijven in de vroege groeifase en indirect in veelbelovende fondsen zoals Holtzbrinck en Northzone.

Meer informatie
Rabobank Frontier Ventures

Connected Capital

Connected Capital is een op groei en buy-out gerichte investeringsmaatschappij gevestigd in Amsterdam, met een focus op het investeren in Europese bedrijven die onderscheidende SaaS-oplossingen bieden voor de zakelijke markt.

Achter Connected Capital zit een professioneel en complementair team van ervaren professionals, met een achtergrond in private equity, strategie consulting, M&A en jarenlange ervaring in het versnellen van groei voor scale-ups. De portefeuille bestaat uit investeringen in onder meer Speakap, Foleon, Channelsight, UpCloud, Omnia, OneWelcome, Concentra en Brella.

Meer informatie
Connected Capital

Iris Capital

Iris Capital is een Europese durfkapitaalfonds gespecialiseerd in de digitale economie. Zij financiert ondernemers in verschillende stadia van volwassenheid, van early stage tot groeikapitaal. Met haar diepgaande sectorspecialisatie en uitgebreide ervaring opgedaan de afgelopen 30 jaar, biedt Iris Capital actieve ondersteuning aan haar portfolio bedrijven, via haar aanwezigheid in Parijs, Berlijn, München, Tel Aviv, Dubai en Tokio.

Iris Capital investeringen omvatten, onder andere, bedrijven zoals Adjust, Careem, Exotec, Compeon, Forto, Jedox, Kyriba, Monk, Netatmo, Open-Xchange, ReBuy, Scality, Shift Technology, Talon.One en Zeta.

Meer informatie
Iris Capital

Bel mij terug voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je zo snel als mogelijk terug.