Onze investeerders

Onze investeerders zijn gespecialiseerd in het internationaal opschalen van B2B SaaS-oplossingen en FinTech-bedrijven. Rabo Frontier Ventures, een strategische investeringstak van Rabobank, Connected Capital en Iris Capital ondersteunen de missie van ons bedrijf om internationale betalingsfraude te voorkomen.

Rabobank Frontier Ventures is een strategische investeringstak van de Rabobank die zich wereldwijd richt op innovatieve Fintech en Agtech bedrijven. Met het fonds investeert RFV direct in veelbelovende (software)bedrijven in de vroege groeifase en indirect in veelbelovende fondsen zoals Holtzbrinck en Northzone.​

Connected Capital is een op groei en buy-out gerichte investeringsmaatschappij gevestigd in Amsterdam, met een focus op het investeren in Europese bedrijven die onderscheidende SaaS-oplossingen bieden voor de zakelijke markt. Achter Connected Capital zit een professioneel en complementair team van ervaren professionals, met een achtergrond in private equity, strategie consulting, M&A en jarenlange ervaring in het versnellen van groei voor scale-ups.

Iris Capital is een Europese durfkapitaalfonds gespecialiseerd in de digitale economie. Zij financiert ondernemers in verschillende stadia van volwassenheid, van early stage tot groeikapitaal. Met haar diepgaande sectorspecialisatie en uitgebreide ervaring opgedaan de afgelopen 30 jaar, biedt Iris Capital actieve ondersteuning aan haar portfolio bedrijven, via haar aanwezigheid in Parijs, Berlijn, München, Tel Aviv, Dubai en Tokio.