SurePay & Data beveiliging

Databeveiliging is onze hoogste prioriteit. De IBAN-Naam Check is ontwikkeld in samenwerking met een groot aantal financiële instellingen, met als belangrijkste principe “Security by Design”.

Alle diensten zijn gebouwd op bewezen veilige architectuur en onderworpen aan strenge controles voordat ze in productie zijn genomen. Op deze pagina vind je meer informatie over de beveiliging- en compliance-standaarden van SurePay.

Certificates-icons-centered--49
GDPR Ready
Certificates-icons-centered--50
ISAE 3000

Audit Type II Report

Certificates-icons-centered--51
ISO 27001:2013

ISO 27001:2013 compliant

Certificates-icons-centered--52
Cyber Essentials

Certified

Belangrijke informatie

Beveiligingsstandaard

SurePay is compliant aan ISO/IEC 27001:2013 en wordt periodiek gecontroleerd op databeveiliging. Daarnaast wordt bij SurePay B.V. jaarlijks een ISAE 3000 type II audit uitgevoerd met betrekking tot een Information Security Management System conform het ISO/IEC 27001:2013 raamwerk. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle punten van de norm voor informatie-beveiligingseisen.

AVG

Gezien we dagelijks met gegevens omgaan, is de veiligheid van jouw gegevens een onze prioriteiten. Daarom verbindt SurePay zichzelf en haar gelieerde ondernemingen tot alle toepasselijke gegevensbescherming.

Wil je meer weten over ons beleid?
Neem dan een kijkje op onze Privacy Statement