Partner  -  Terug naar overzicht

Verbond van Verzekeraars

Het Verbond behartigt en verbindt de belangen van verzekeraars met die van de samenleving. Het Verbond faciliteert een Open platform: leden, associate partners en stakeholders binnen en buiten de verzekeringssector ontmoeten elkaar. 95% van de Nederlandse verzekeraars is aangesloten bij het Verbond, daarmee is het een van de grootste verenigingen van het land. Samen met partners creëert het Verbond van Verzekeraars meerwaarde voor zijn leden, partners en de samenleving. Het gaat hierbij om het bewust maken van hoe belangrijk een goed functionerende verzekeringsmarkt is.

De IBAN-Naam Check van SurePay helpt verzekeraars met het voorkomen van fraude en het efficiënter maken van processen. Zo heb je altijd de juiste en meest recente klantgegevens en weet je zeker dat je incasseert of uitbetaalt aan de juiste persoon of het bedrijf. Daarnaast verloopt de online onboarding van nieuwe klanten soepeler en bespaar je administratieve kosten. SurePay is trots om Associate Partner te zijn van het Verbond van Verzekeraars.

Via onderstaande buttons lees je door middel van een klantcase en verschillende use cases hoe de IBAN-Naam Check bovenstaande processen verbetert.

Klantcase a.s.r.

Use cases voor verzekeraars 

Meer informatie over het Verbond van Verzekeraars

MEER INFORMATIE