Klantcase  -  Terug naar overzicht

GoCredible zorgt voor soepel onboardingsproces met de IBAN-Naam Check van SurePay

GoCredible heeft zich sinds haar oprichting in 2015 ontwikkeld tot dé specialist in het verwerken en beheren van derdengelden. Als competitieve niche-speler richten ze zich op de snelgroeiende platformeconomie. Dit vraagt om intelligente betaaloplossingen die ook complexe betaalsituaties moeiteloos aankunnen. Daarnaast is een goed ingericht KYC-proces verplicht. 

Om hieraan te voldoen gebruikt GoCredible de IBAN-Naam Check. Deze oplossing vervangt de 1 cent verificatie.

KLANTCASE VERDER LEZEN

Verbeteren KYC-proces

GoCredible kijkt voortdurend naar het verbeteren van haar dienstverlening. Uit de gesprekken met de klanten kwam naar voren dat een soepel KYC-proces gewenst was.

Administratieve medewerkers hadden namelijk niet altijd toegang tot de rekening om de 1 cent betaling te kunnen voldoen. Daarnaast gebruiken veel crowdfunding particuliere investeerders een en/of rekening. Omdat de naam van de partner niet meekomt bij het doen van een 1 cent iDEAL transactie, gaat de onboarding vaak niet in een keer goed.

Dit zorgt voor drop-outs, vertraagt het onboardingsproces en is GoCredible meer tijd kwijt aan handmatig werk. 

GoCredible ging op zoek naar een verbetering voor hun processen en kwam terecht bij de IBAN-Naam Check.

Efficient en klantvriendelijk Onboardingsproces

Nu hebben we meer en tevreden klanten en minder handmatig werk. Ook fouten en fraude worden voorkomen!

Direct juiste klantgegevens

Met de IBAN-Naam Check wordt tijdens de onboarding van klanten gecontroleerd of naam & IBAN matchen. Hierdoor heeft GoCredible direct de juiste gegevens van de klant. Ook wijzigingen van rekeningnummers kunnen direct aangepast worden in de administratie. 

Kortom: meer en tevreden klanten, minder handmatig werk en fouten en fraude worden voorkomen!

"Deze samenwerking is een win-win voor onze gebruikers en voor ons intern. We vereenvoudigen de customer journey en halen handmatig werk voor de behandelaar weg. Hierdoor worden kosten bespaard, gaat de acceptatie sneller en neemt de doorlooptijd van de onboarding af."

Teun Lammers, CEO, GoCredible

Meer weten over de IBAN-Naam Check voor Bedrijven?

Download vandaag nog de brochure!

Klantcase NeoSmart

50%

Minder oninbare rekeningen

"Dankzij de IBAN-Naam Check hebben we het aantal oninbare rekeningen drastisch kunnen terugbrengen. Ook hebben we aanzienlijk minder fraude gevallen."

Klantcase lezen