Buckaroo

Buckaroo is een van de bekendste payment service providers in Nederland. Meer dan 15.000 bedrijven maken gebruik van de betaaltechnologie van Buckaroo. Buckaroo biedt meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden en giftcards.

Kenmerkend voor deze PSP zijn de aanvullende diensten rondom opvolging van onbetaalde facturen (Credit Management), abonnementsdiensten en split-payments voor marketplaces. Daarmee heeft Buckaroo een oplossing voor elk vraagstuk op het gebied van betalen.

De ideale betaalstrategie
Buckaroo biedt verschillende betaalmethoden aan, zoals: iDEAL, Bancontact, Apple Pay, PayPal en creditcard. Ook achteraf betalen is mogelijk, via o.a. AfterPay, Klarna of Billink. Of in de vorm van een customized betaalverzoek met betaallink of QR-code. Buckaroo helpt bedrijven bij het opzetten van de ideale betaalstrategie, door bijvoorbeeld de checkout af te stemmen op het betaalgedrag van de doelgroep met behulp van de Buckaroo Smart Checkout.

Missie
De consument wil snel, gemakkelijk en veilig betalen. Dat is een flinke uitdaging in de veranderende wereld van e-commerce en digitalisering. Buckaroo gelooft dat groei mogelijk is waar verandering omarmd wordt. Daarom biedt Buckaroo verschillende betaalstrategieën voor een veranderende markt, op maat van de klantwens.

De producten van SurePay

Wij leveren de IBAN-Naam Check aan banken en bedrijven. Met de IBAN-Naam Check controleer je of je betaalt aan de juiste persoon of het
juiste bedrijf. Door de integratie van onze controle op IBAN en naam in je systemen, maak je jouw processen efficiënter, veiliger en neemt de
kans op fraude en vergissingen af.

Bel mij terug voor meer informatie

Bel mij terug voor meer informatie