Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bij SurePay geloven we in het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het maximaliseren van onze positieve impact. We zijn toegewijd aan het beschermen en verbeteren van het milieu door middel van een reeks duurzame praktijken. Van het bevorderen van milieuvriendelijk woon-werkverkeer voor onze werknemers tot het handhaven van een papierloze kantoor omgeving, we zetten ons in om afval te verminderen en hulpbronnen te behouden. 

Onze inspanningen reiken verder dan de werkplek, want we zetten ons actief in voor initiatieven in de gemeenschap, zoals recycling programma's en steun voor lokale KMO's en liefdadigheidsorganisaties.

Mileu

Sociaal

Overheid

SurePay draagt bij aan verschillende van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties

Industrie, innovatie en infrastructuur: SurePay’s technologie-infrastructuur en innovatieve diensten voor rekening verificatie helpen de praktijken in de financiële sector te verbeteren en ondersteunen de ontwikkeling van betrouwbare en duurzame infrastructuur.

Verminderde ongelijkheid: SurePay’s diensten bevorderen financiële transparantie en helpen ongelijkheden te verminderen door toegang tot bankdiensten mogelijk te maken voor een breder scala aan personen en bedrijven.

Vrede, rechtvaardigheid en sterke instellingen: De diensten van SurePay helpen fraude te voorkomen en financiële transparantie te bevorderen, wat sterke instellingen en de rechtsstaat ondersteunt.

Partnerschappen voor de doelen: SurePay’s partnerschappen met banken en andere financiële instellingen tonen een toewijding aan samenwerking en het bereiken van gedeelde doelen voor duurzame ontwikkeling.

SurePay baseert haar manier van zakendoen op het United Nations Global Compact (UNGC) en heeft de volgende specifieke thema's van het United Nations Global Compact (UNGC) actief in haar bedrijfspraktijk overgenomen

Untitled design (6)
Bescherming van mensenrechten

De bescherming van mensenrechten is een topprioriteit voor onze organisatie. In elk land waar SurePay actief is, zorgen we ervoor dat onze acties op geen enkele manier inbreuk maken op de mensenrechten. We handhaven te allen tijde een sfeer van professionaliteit en discretie en behandelen onze belanghebbenden, klanten en medewerkers met het grootste respect. Alle mensen hun waardigheid laten behouden is hier een essentieel onderdeel van, ongeacht onze nationaliteit, woonplaats, geslacht, ras, religie, seksuele geaardheid of andere status.

Untitled design (7)
Eerlijke arbeidsnormen

We begrijpen dat voor inclusieve en duurzame bedrijfsgroei eerlijke lonen voor werknemers nodig zijn, en ons bedrijf floreert als de mensen om ons heen het goed doen. Ervoor zorgen dat werknemers een eerlijk salaris krijgen, is goed voor de economie en bevordert de welvaart. Dit is ook in overeenstemming met onze overtuiging om elkaar te respecteren en waardig te behandelen. In lijn daarmee respecteert SurePay volledig de rechten van haar werknemers, zoals vrijheid van vereniging en wijst alle vormen van gedwongen of verplichte arbeid, moderne slavernij en alle vormen van kinderarbeid af.

Untitled design (8)
Eerlijke bedrijfspraktijk

We streven ernaar een positieve invloed op de maatschappij te hebben door verkeerd gerichte betalingen en fraude te voorkomen. Het bestaan van SurePay begint met zorg: Het is SurePay’s missie om bij te dragen aan een veilig betalingssysteem. Het begon met de innovatieve Confirmation of Payee (CoP)-oplossing, buiten het VK ook bekend als Verification of Payee (VoP), allemaal om zowel onze klanten als hun klanten te beschermen tegen frauderisico’s en hen de zekerheid te bieden dat hun betalingen bij de beoogde begunstigde terechtkomen, ook grensoverschrijdend en in meerdere landen. In de tussentijd zijn innovatieve diensten en producten, zoals onze Confirmation of Payee, gevolgd om bij te dragen aan een veilig betalingssysteem en zorg voor onze klanten en gemeenschap.

Untitled design (9)
Het milieu beschermen

Het hoofdkantoor van SurePay is gevestigd in een flexibele werkruimte in het centrum van Utrecht. Deze flexibiliteit komt tegemoet aan de behoefte van SurePay aan de mogelijkheid om de ruimte uit te breiden in overeenstemming met de groei van de organisatie. Deze flexibiliteit voorkomt ook ruimte verspilling in gebieden met hoge huurprijzen, wat bijdraagt aan het milieu. Bovendien neemt het kantoorgebouw energie-efficiënte maatregelen, waaronder energiezuinige verlichting en timers om koel- en verwarmingssystemen uit te schakelen of te vertragen.

SurePay gaat niet alleen over het veiligstellen van betalingen, maar ook over het veiligstellen van een betere, groenere toekomst voor toekomstige generaties

– David-Jan Janse, CEO SurePay

Hier bij SurePay vinden we het belangrijk om met nieuwe concepten te komen, onze missie na te leven en onze CoP- en VoP-oplossingen te gebruiken om een positief verschil in de wereld te maken. Een van onze belangrijkste waarden, “Samen bouwen”, illustreert onze inzet voor diversiteit op de werkplek. Om de beste resultaten te behalen voor zowel onze medewerkers als onze klanten, geloven we in werken als een team. Een van onze sterke punten is de diversiteit van onze medewerkers en klanten.

Samen bouwen: 91% vindt het passend
We care: 96% vindt het passend
Verantwoordelijk zijn: 96% vindt het passend
Denk vooruit: 89% vindt het passend

Meer informatie

Meld je aan voor onze IBAN-Naam Check portal en ontvang 10 checks gratis!
 
Stel je je vragen liever tijdens een vergadering?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je up-to-date op het gebied van de
IBAN-Naam Check en internationale betalingsfraude.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.