• A.Vogel

  Met deze portal hebben wij een extra check kunnen inbouwen in het controleren van de naam-IBAN combinaties, zodat wij zeker weten dat de naam en IBAN bij elkaar horen.

  Klantcase lezen
 • GoCredible

  Omdat de naam van de partner niet meekomt bij het doen van een 1 cent iDEAL transactie, gaat de onboarding vaak niet in een keer goed.

  Dit zorgt voor drop-outs, vertraagt het onboardingsproces en is GoCredible meer tijd kwijt aan handmatig werk.

  GoCredible ging op zoek naar een verbetering voor hun processen en kwam terecht bij de IBAN-Naam Check.

  Klantcase lezen
 • Bureau Jeugdzorg Limburg

  Met de IBAN-Naam Check portal detecteren en voorkomen we gemakkelijk fraude

  Klantcase lezen
 • Gemeente

  SurePay is voor ons een zeer nuttig portal en wordt dan ook met tevredenheid gebruikt. Het is voor ons een extra zekerheid binnen ons inkoopproces. Het is een extra stap om te voorkomen dat er fouten of fraude wordt gepleegd in de betalingen. Dit is nu ook aantoonbaar richting onze accountant met behulp van SurePay.

  Klantcase lezen
 • De Jongens van HR

  De Jongens van HR garanderen compliance met wet- en regelgeving op hun volledige dienstverlening. Er zijn helaas onderdelen die buiten het bereik vallen en voor verantwoordelijkheid van de werkgever komen. Met de IBAN-Naam Check hebben De Jongens van HR de garantie op compliance kunnen uitbreiden. Nu hebben ze zicht op hele de keten.

  Klantcase lezen
 • Gemeente Tiel

  De IBAN-Naam Check geeft de Gemeente Tiel een stuk zekerheid over de juistheid van hun betalingen en financiële schade wordt tot een minimum beperkt.

  Klantcase lezen
 • De IBAN-Naam Check voor pensioenuitvoerders

  Fouten en fraude met transacties bij pensioenfondsen kunnen leiden tot zowel financiële schade als verlies in reputatie. Met de IBAN-Naam voorkom je dit.

  Klantcase lezen
 • De Connectie

  De bedrijfsvoering van de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden bespaart veel tijd dankzij de IBAN-Naam Check. Het controleren van klantgegevens gebeurt nu binnen enkele seconden, in plaats van 1-2 weken.

  Klantcase lezen
 • ilionx

  ilionx bespaart veel tijd met de IBAN-Naam Check. Het controleren van klantgegevens is nu geen handmatig proces meer, maar gebeurt in milliseconden.

  Klantcase lezen
 • BNG Bank

  Soepele implementatie van IBAN-Naam Check én Overstap Check bij BNG Bank. Binnen 4 weken (2 sprints) was de verbinding tussen onze systemen en de API van SurePay gerealiseerd.

  Klantcase lezen
 • Mitros

  Met de IBAN-Naam Check is Mitros meer ‘in control’, minder uren kwijt aan handmatige systeemaanpassingen en zit er geen vertraging in het versturen van betalingen.

  Klantcase lezen
 • Grolsch

  Gewijzigde of nieuwe data kunnen checken en inzicht krijgen in actieve leveranciers met de IBAN-Naam Check zorgt voor veel zekerheid en transparantie intern.

  Klantcase lezen
 • a.s.r. verzekeringen

  Soepele implementatie en communicatie, uitval bij online onboarding gereduceerd van 100 naar 10 tot 15%.

  Klantcase lezen
 • STRATO

  Het aantal frauduleuze bestellingen bij STRATO is met ruim 80% afgenomen ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

  Klantcase lezen
 • Energieleverancier

  Door de SurePay IBAN-Naam Check  te integreren, hebben we het aantal fraudegevallen en oninbare rekeningen drastisch kunnen terugbrengen. Dat is gunstig voor onze bestaande klanten!

  Klantcase lezen

De services van SurePay

Wij leveren de IBAN-Naam Check aan banken en bedrijven. Met de IBAN-Naam Check controleer je of je betaalt aan de juiste persoon of het juiste bedrijf. Door de integratie van onze controle op IBAN en naam in je systemen, maak je jouw processen efficiënter, veiliger en neemt de kans op fraude en vergissingen af.

De services bekijken

Bel mij terug voor meer informatie

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je zo snel als mogelijk terug.