Veelgestelde vragen

Werken bij SurePay

Bij SurePay gebruiken we een selectie van tools binnen verschillende afdelingen. We zullen hier geen volledige lijst geven, maar iedereen gebruikt bijvoorbeeld Apple-producten (Mac, iPhone enz.) en de Google Suite. Onze oplossing is volledig cloudgebaseerd op AWS.

We zoeken mensen die onze kernwaarden delen. We zoeken mensen met een professionele houding maar ook met plezier! We willen ook mensen die duidelijke, op elkaar afgestemde motivaties hebben en die laten zien dat ze gepassioneerd zijn door de rol waarvoor ze solliciteren.

Bij SurePay begrijpen we dat ieders persoonlijke situatie anders is. We zijn over het algemeen flexibel in onze benadering van werk en staan fulltime en parttime toe, afhankelijk van de functie. Voor de meeste functies bieden we de optie van 32, 36 of 40 uur. We werken op basis van vertrouwen en hebben geen strikte begin- en eindtijden. Voor het grootste deel verwachten we wel dat medewerkers beschikbaar zijn op de normale kantoortijden, maar zaken als afspraken of eerder of later beginnen of eindigen als dat nodig is, is iets wat je zelf kunt regelen.

We hebben hier een overzicht van het wervingsproces van SurePay samengesteld. Over het algemeen bestaat ons proces uit een gesprek met onze recruiter en daarna nog 2-4 fasen, afhankelijk van de functie. Voor bepaalde functies bestaat een van deze fasen uit een opdracht.

Bij SurePay hebben we een hybride werkbeleid. We begrijpen dat dit veel verschillende dingen kan betekenen, afhankelijk van het bedrijf, dus we leggen hier uit wat dit bij SurePay betekent. We staan werken op afstand niet toe, tenzij dit expliciet in de functieomschrijving staat. We vragen al onze werknemers om minstens één keer per week naar ons kantoor te komen, meestal op een bepaalde teamdag. Natuurlijk zijn we flexibel en weten we dat dit van tijd tot tijd kan veranderen, bijvoorbeeld als je vanuit het buitenland werkt. 

We vragen om een CV en geven de optie om ook een motivatiebrief mee te sturen. Het geven van een korte motivatie kan je kansen op een gesprek vergroten, omdat het ons inzicht kan geven in waarom je hebt gesolliciteerd, of/wanneer/waarom je wilt verhuizen of waarom je bijvoorbeeld een bepaalde richting op wilt.

Absoluut. We hebben niet altijd stagevacatures openstaan op onze website, maar als je interesse hebt om stage te lopen bij SurePay en je hebt het gevoel dat het bij onze organisatie en werkzaamheden zou kunnen passen, neem dan gerust contact met ons op via de open sollicitatie. We staan altijd open om naar de mogelijkheden te kijken. Zolang we de capaciteit hebben om je een onboardingbuddy te geven om je door je stageperiode te begeleiden, staan we altijd open voor stagiairs.

Ja! Je bent van harte welkom om te solliciteren, zelfs als er op dat moment geen geschikte vacature is. We hebben een ‘open sollicitatie’ op onze carrièrepagina waar je je CV en een motivatiebrief kunt achterlaten waarin je je interesse in een functie bij SurePay kenbaar maakt. We hebben misschien niet meteen een vacature, maar we kunnen in ieder geval de mogelijkheden voor je onderzoeken, je toevoegen aan onze talentenpool en bij je terugkomen als we een geschikte vacature hebben.

We streven ernaar om binnen twee weken te reageren. Als er echter veel belangstelling is voor een vacature kan het soms langer duren, dus hou je vast als je binnen die tijd nog geen reactie hebt ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als je via onze website solliciteert op een functie, ontvang je een automatisch antwoord zodra je sollicitatie is verzonden. Als je deze auto-reply niet ontvangt, controleer dan je spam. Als je het daar niet ziet, neem dan contact op met [email protected] zodat we kunnen controleren of we je sollicitatie hebben ontvangen.

Wil je meer weten? Contacteer ons

Vera Augustijn

People Operations Coordinator