De IBAN-Naam Check Portal

Ik heb zojuist een account aangemaakt, maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Maak je geen zorgen, je account wordt binnenkort aangemaakt. U ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestigingsmail met uw persoonlijke inloggegevens.

Kan ik na het aanmaken van een account ook de SurePay API gaan gebruiken?

Vanwege een andere prijs structuur moet u een ander contract ondertekenen als u de API wilt gebruiken. Aanvullende informatie en toegang tot onze API kunt u opvragen door een e-mail te sturen naar info@surepay.nl.

Hoe en wanneer wordt mijn bedrijf gefactureerd?

Uw bedrijf wordt aan het einde van een maand gefactureerd. U ontvangt een e-mail met de factuur op het e-mailadres van de eerste gebruiker. Het factuuradres wijzigen kan in het portaal onder de knop “account instellingen“

Alle vragen bekijken
Confidental Infomation