SurePay presenteert Developer Portal met API-documentatie voor implementatie

Onze IBAN-Naam Check helpt heel eenvoudig betalingen te controleren. Met de nieuwe Developer Portal maken we het developers makkelijker om die oplossing te integreren.

 

De Developer Portal is speciaal ontworpen om developers te helpen bij de integratie van onze IBAN-Naam Check in hun systemen. De portal is een automatisch gegenereerde en aanpasbare website met alle API-documentatie. Gebruikers kunnen er de API’s verkennen, ermee leren werken en toegang vragen.

Ontdek onze API’s voor:

Vereenvoudig de implementatie van onze IBAN-Naam Check, voor betalingsprocessen en efficiënt en veilig onderhoud van betalingsgegevens.

– David-Jan Janse, CEO SurePay

Wat is de SurePay Developer Portal?

Onze SurePay Developer Portal helpt developers bij de integratie van onze IBAN-Naam Check in hun systemen. We vereenvoudigen de integratie, om de implementatie te versnellen. Dat doen we met:

Over de SurePay API’s

De SurePay API’s hebben een REST-gebaseerde architectuur. Deze API’s maken gebruik van voorspelbare resource-oriented URLs, accepteren form-encoded verzoeken, retourneren JSON-encoded reacties en houden zich aan standaard HTTP-reactiecodes en authenticatiemethoden.

Je kunt deze API’s in testmodus gebruiken, zodat live data onaangetast blijft en je geen interacties met banknetwerken activeert. Bepaal met de API-sleutel voor authenticatie die je gebruikt in welke modus je werkt (test of live). Neem de uitgebreide API-documentatie door om het meeste uit onze API’s te halen.

Hoe kan ik ermee aan de slag?

Bezoek onze Developer Portal op https://developer.surepay.nl/. Daar vind je alle beschikbare informatie. Lees meer over realtime data provisioning en offline hosting via file exchange, als beschikbare oplossingen.

Tip: heb je daar vragen over? Plan gratis een meeting in met Lotte Dijkgraaf, Sales Support Coordinator bij SurePay.

Hoe gebruik je de portal om fraude en fouten te voorkomen?

Onze portal helpt developers bij banken, bedrijven en overheden om onze IBAN-Naam Check in hun systemen te integreren. Met de portal maken we de implementatie eenvoudiger en sneller. Gebruik onze oplossingen bijvoorbeeld voor onboardings, KYC en KYS.

 

Kant-en-klaar compliant voor Instant Payments-wetgeving

Nieuwe Europese wetgeving verplicht banken om onze IBAN-Naam Check uit te voeren. Concreet ben je met onze oplossing direct compliant voor de Instant Payment-wetgeving, dankzij:

Met onze IBAN-Naam Check helpen we Europese banken te voldoen aan de nieuwe wetgeving voor Instant Payments. Onze Developer Portal maakt het makkelijker om onze oplossing te implementeren. Lees op https://developer.surepay.nl/ meer over de werkwijze en specificaties.

Implementeer onze IBAN-Naam Check

We zijn de uitvinders van de IBAN-Naam Check.  Zowel banken, commerciële organisaties als overheden kunnen betalingen en klantgegevens makkelijk checken. En met de Developer Portal nog eenvoudiger implementeren.

Martin Heere is Business Development Analyst bij SurePay en werkte mee aan de ontwikkeling. Hij licht toe: “SurePay’s Developer Portal maakt het eenvoudig voor ontwikkelaars om snel de IBAN-Naam Check te implementeren en te voldoen aan de Instant Payments wetgeving.”

 

Heb je vragen over de Developer Portal, onze IBAN-Naam Check of hoe je met onze oplossingen compliant wordt voor de nieuwe Instant Payments-wetgeving? Stuur ons een bericht. Dan vertellen we je graag meer. 

Meer weten?

Bekijk ons Developer Portal
Plan een vrijblijvende kennismaking met ons in

De laatste ontwikkelingen