Surepay BNG

BNG Bank is live met de IBAN-Naam Check van SurePay. Daar zijn wij ontzettend trots op! Er is niks zo fijn als een tevreden klant en een succesvolle implementatie.

Dankzij de integratie van onze API zien voortaan ook gemeenten en andere overheden direct of naam en rekeningnummer overeenkomen bij hun online betalingen via BNG Bank. Dat helpt om te voorkomen dat ze geld overboeken naar niet bestaande of reeds opgeheven rekeningen. Tevens draagt het bij aan het verlagen van factuurfraude.

Onze IBAN-Naam Check is ook geschikt om de eigen administratie mee op te schonen en verbeteren. “Met de API voor bedrijven en organisaties is volledige integratie mogelijk in uw eigen systemen voor klantgegevens of de financiële administratie. Dat helpt bijvoorbeeld bij het verwerken van uitkeringenadministratie, of bij het innen van gemeentebelastingen”, aldus Marcel Rienties, co-founder van SurePay. Zo heeft u nooit meer verouderde gegevens in uw systemen, maar werkt u altijd met de up-to-date rekeninggegevens.

Wilt u meer weten over de mogelijke toepassingen van de IBAN-Naam Check voor Bedrijven? Vraag dan de brochure aan via deze pagina.